Bezoekers informatie

De beeldentuin is te bezoeken op donderdagmiddag gedurende de maanden mei tot en met oktober. Bezoek vindt plaats onder begeleiding van één van onze bekwame gidsen. Om 15.00 uur wordt u ontvangen met een kopje thee en een korte introductie over de beeldentuin. Vervolgens begint de wandeling van ruim 2 uur langs een zestigtal beelden. Het is een intensieve wandeling grotendeels over onverharde paden. We sluiten de middag met een hapje en een drankje. Om 18.00 uur is het programma afgelopen. De kosten voor dit arrangement zijn 20,00 euro per persoon.

WAT U MOET WETEN

 1. Zowel groepen (max. 75 personen) als individuele bezoekers zijn welkom. Er worden groepen gevormd van ongeveer 15 personen per rondleider.
 2. De bevestigingsemail van uw reservering dient tevens als entreebewijs voor u en uw gezelschap. Deze email is strikt persoonlijk. Mocht de hoofdboeker verhinderd zijn, dan gelieve een ander contactpersoon op te geven via beeldentuin@voorlinden.nl.
 3. Het is niet mogelijk om uw boeking te annuleren of te wijzigen. Nadat u betaald heeft, is het niet mogelijk uw geld retour te ontvangen.
 4. Wandelingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Indien nodig, denkt u aan het meenemen van regenkleding.
 5. De beeldentuin is NIET geschikt voor bezoekers met een rollator of rolstoel. Mensen die slecht ter been zijn, raden wij deelname af.
 6. Wij adviseren u wandelschoenen te dragen en in de zomer bedekkende kleding om het risico op tekenbeten te verkleinen.
 7. Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van één of meer volwassenen. Belangrijk is dan wel dat u bij de reservering aangeeft om welke leeftijdscategorie het gaat, zodat wij de mogelijkheid kunnen onderzoeken om de rondleiding aan te passen.
 8. Honden zijn niet toegestaan.
 9. Deelname is op eigen risico.
 10. Indien u een tekst of foto’s van de beeldentuin wilt publiceren, dient u hiervoor toestemming te vragen door een email te sturen naar beeldentuin@voorlinden.nl.
 11. Wij behouden ons het recht voor aanvragen en/of toegang te weigeren, zonder opgaaf van reden.